PER MAART 2017 IN VEENENDAAL

Bij Popcorn kids is het elke dag dat we open zijn een feestje, op zaterdag speciaal omdat er dan lekker popcorn gegeten kan worden!


Ik ben Marieke Houweling en ik heb jarenlang voor verschillende bekende merken collecties ontworpen. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan! Daarnaast ben ik moeder van 3 kinderen!
Ik droomde altijd al van een eigen winkel en omdat kinderen zo snel uit hun kleding groeien bedacht ik dit concept.


POPCORN | CONCEPT

Het concept, dat mensen hun kleding kunnen inleveren en het weer verkocht wordt, bestaat al door heel Nederland maar ik miste in Veenendaal een leuke hippe 2e hands kinderkleding- winkel gecombineerd met nieuwe kleding. Je merkt dat je vanaf een bepaalde leeftijd geen broekjes meer ingeleverd krijgt omdat er alleen maar gaten in de knieën komen, dan is het leuk dat ik een nieuwe broek erbij kan aanbieden om je outfit tot een compleet plaatje te maken.

Daarnaast vind ik het leuk om mensen blij te maken met hun aankoop! Zo heb je voor een klein prijsje mooie merkkleding. De winkel Popcorn Kids is te vinden aan het Thoomesplein 1 in Veenendaal, naast ijssalon Zazu! 

View Our Latest News | INSTAGRAM

Fashion is mode en mode is meer dan alleen kleding. Fashion trends zijn afhankelijk van maatschappelijke ontwikkelingen en verteld iets over wie je bent. Wat mij inspireert zijn kleur, vorm en materiaal.

Marieke Houweling, Owner Popcorn Kids

leuke korting op alle ‘Retour’ kleding!

High fashion low prices

Kom snel een kijkje nemen!
some of our partners

Popcornkids Leukigheidjes logo

Body Milk baby | Popcorn Kids

OPEN
TUE – SAT 10.00 – 17.00
SUN – MON CLOSED
ONLINE  24/7!
CONTACT

POPCORN KIDS

Thoomesplein 1
3901 TN   Veenendaal
T. +31 6 3854 074
E. info@popcornkids.nl
KvK 67201830