YOUR WISHES!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in Your Wishes! Your Wishes is een baby lifestyle merk dat producten biedt voor alle little ones en hun mommy’s (to be).

Wat in 2015 begon met veel creativiteit, lange dagen en heel wat dozen op een te kleine zolderkamer is uitgegroeid tot een uniek babymerk. Inmiddels met eigen hoofdkantoor waar ook de showroom en atelier zich bevinden, een deel van de collectie wordt namelijk met de hand gemaakt! De founder & director Tess Gerritsen heeft zich na jarenlange ervaring als designer in de modebranche gestort op het creëren van een uniek modemerk voor de allerkleinsten. Daarnaast heeft het moeder worden van haar drie lieve dochtertjes ook zijn stempel gedrukt op de collecties van Your Wishes. Dankzij de werkervaring van Tess en haar ambitie om altijd 100 plannen tegelijkertijd uit te voeren groeit Your Wishes iedere dag. In korte tijd heeft zich een sterk (én heel gezellig) team gevormd dat met passie bouwt aan de identiteit van Your Wishes.

Gemak
Bij het ontwikkelen van de items wordt altijd aan het gemak gedacht,  Your Wishes hoopt namelijk dat ouders net zo blij worden van de producten als de kleintjes.

“Met liefde ontwikkelen we little things for little ones die nét even wat anders zijn.
Items waar ouders dol op zijn, maar hun kleintjes nog veel meer.”

Binnenkort volgt bij Popcornkids alweer een nieuwe -flash- collectie! Ook al zo benieuwd, hou dan onze social media in de gaten voor de nieuwste updates!

instagram