SINDS 2017

Bij Popcorn Kids is het elke dag dat we open zijn een feestje! Speciaal op de zaterdag, dan is er volop Popcorn!Bij Popcorn Kids is het elke dag dat we open zijn een feestje! Speciaal op de zaterdag, dan is er volop Popcorn!

Je vindt bij ons duurzame kinderkleding en fijn speelgoed en accessoires! Wij stellen met veel zorg en aandacht onze collectie bij elkaar. De maten gaan van maat 56 t/m 176!  De merken die wij verkopen zijn; Lil’Atelier, Retour, B,noisy, BisgaardVans, Bellaire, Bootstock, The New Chapter, Salted Stories, Sticky Lemon, A Monday in CopenhagenYuki en Your Wishes.

EIGENAAR

Ik ben Marieke Houweling, eigenaar van Popcorn Kids en ik heb jarenlang voor diverse bekende merken collecties ontworpen. Dit heb ik altijd met heel veel plezier gedaan en heb hier ook veel mogen leren! Naast Popcorn Kids ben ik moeder van 3 kinderen! Ik droomde altijd al van een eigen winkel en omdat kinderen zo snel uit hun kleding groeien bedacht ik een duurzaam concept.

CONCEPT

Het concept, dat mensen hun kleding kunnen inleveren en het weer verkocht wordt, bestaat al door heel Nederland maar ik miste in Veenendaal een leuke hippe 2e hands kinderkleding- winkel gecombineerd met nieuwe kleding. Je merkt dat je vanaf een bepaalde leeftijd geen broekjes meer ingeleverd krijgt omdat er alleen maar gaten in de knieën komen, dan is het leuk dat ik een nieuwe broek erbij kan aanbieden om je outfit tot een compleet plaatje te maken.

Daarnaast vind ik het leuk om mensen blij te maken met hun aankoop! Zo heb je voor een klein prijsje mooie merkkleding. De winkel Popcorn Kids is te vinden aan het Thoomesplein 1 in Veenendaal, naast ijssalon Zazu!

Dit concept geldt overigens alleen voor kleding in de winkel.

Alles wat in de webshop staat is ALTIJD nieuw!