Wat zijn de retourmogelijkheden?

Bij Popcorn Kids geldt: niet goed, geld terug!

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Misschien omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, mag het product in in de originele staat en verpakking aan Popcorn Kids geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@popcornkids.nl  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan  jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Kosten verzending

Wij verzenden voor maar €4,15 door heel Nederland en België!   |   Product op voorraad, is zelfde (werk)dag verzonden! Bestel je voor meer dan €75,- dan is het verzenden GRATIS!

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van de bestelling iets langer duren. Onze levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Post NL Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@popcornkids.nl . Wel draagt je zelf de kosten voor terugzending van het product. Wil je jouw retour terugbrengen of ruilen in de winkel? Dat kan natuurlijk altijd, kom dan gezellig langs in de winkel! Artikelen die afgeprijsd zijn mogen alleen geruild worden voor een ander artikel.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Geen probleem! Neem zo snel mogelijk even contact met ons op, we proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

uitleg sale popcorn kids

OPEN
TUE – SAT  10.00 – 17.00
SUN – MON  CLOSED
ONLINE  24/7
CONTACT

POPCORN KIDS

Thoomesplein 1
3901 TN   Veenendaal

E. info@popcornkids.nl

KvK 67201830